Server management

Wij nemen het beheer van uw server(s) uit handen!

Server management

U heeft een Windows- of Linux server maar geen tijd en/of kennis om zorg te dragen voor het beheer? Wij bieden ervaren systeembeheerders om dit van u over te nemen. Uw server(s) wordt in het data center in één van onze racks geplaatst en volledig door ons onderhouden.

Of het nu om een DirectAdmin of Plesk-server gaat op basis van Linux of een Exchange server op basis van Windows Server. LT IT – Support kan in vrijwel alle gevallen een passende oplossing bieden.

Door het beheer uit te besteden bespaart u kosten voor opleidingen en bent u ervan verzekerd dat alle servers up-2-date zijn en blijven werken. Onze medewerkers hebben actuele kennis van de laatste technieken!

Bij aanvang zullen wij een inventarisatie maken van verouderde software, beveiligingsproblemen en andere zaken die problemen kunnen opleveren. Wij zullen dan samen met u een planning maken om deze server zo snel mogelijk volledig beveiligd en geoptimaliseerd te hebben.

Met een klantspecifieke overeenkomst bent u verzekerd van gegarandeerde responsetijden, snel ingrijpen bij calamiteiten en het up-to-date zijn van uw server(s).

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en prijzen met betrekking tot server management? Neemt u dan contact met ons op door te bellen met +31 (0)75 – 622 87 50 of te mailen naar info@ltit.nl.