+31(0)75 622 87 50 info@ltit.nl
Selecteer een pagina

Perk Technische Handelsonderneming

Als totaalleverancier van hoogwaardige materialen, gereedschappen en machines is Perk voor vele industriële afnemers in Noord-Holland al jaren lang een bekend gezicht. Het Zaanse bedrijf werd opgericht in 1835 door Willem Perk, die aan het vroegere Zilverpad een winkeltje in spijkers en ijzeren potten begon. Dankzij vijf generaties Perk en een overname in 2007 door de huidige directeur Edwin van Lieshout heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een moderne aanbieder van hoogwaardige industriële producten en diensten, zowel regionaal als nationaal. Naast een veelzijdig productassortiment van uitsluitend A-merken biedt Perk ook specifieke deskundigheid op technisch gebied en een razendsnelle en betrouwbare levering. Zodoende heeft Perk alles in huis wat de regionale industrieondernemer nodig heeft om stilstand te voorkomen!

Beheer online Perk nu ook door LTIT Support / DICTCOM

Omdat bedrijven tegenwoordig 24/7 operationeel zijn heeft Perk voor haar klanten naast een hyper modern magazijn ook een online shop beschikbaar waar op elk moment van de dag bestellingen kunnen worden geplaatst. En, indien voor 15.00 uur besteld (mits op voorraad) zijn deze de volgende dag al in huis. Voor Perk is flexibiliteit, snelheid en service van groot belang. De klant moet er op kunnen rekenen dat zijn bestelling correct en op tijd door het Perk Industrieel Magazijn (PIM) wordt uitgeleverd.

De PIM Service-norm vraagt echter steeds meer van de onderneming. Men is hierdoor in grotere mate afhankelijk van een goed werkend ICT netwerk. Sinds enkele jaren is LTIT-support/ DICTCOM (onderdeel van de ICT Combinatie) verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van het interne netwerk. De samenwerking verloopt zo goed dat LTIT-Support/DICTCOM ook het beheer en onderhoud van de Perk website en de Perk-webshop gaat verzorgen.

Edwin van Lieshout, directeur van Perk, is tevreden over de inbreng van de ICT Combinatie. “ We kunnen die jongens altijd bellen. En ook in het weekend staan ze voor ons klaar. Kijk, dat zijn belangrijke onderdelen in een goede samenwerking. Ze weten hoe belangrijk bereikbaarheid voor onze klanten is”.

Dankzij deze intensievere samenwerking tussen Perk en LTIT Support/ DICTCOM blijft het adagium ‘Totaal in Staal en Technisch Materiaal’ bestaansrecht houden, niet alleen vandaag maar ook in de komende jaren.

Perk is niet alleen online bereikbaar maar uiteraard bent u altijd van harte welkom in de showroom van Perk aan de Vredeweg 14-16 te Zaandam, op werkdagen geopend van 07.30 tot 17.00 uur.
T: 075 – 65 33 700
I: www.perk.nu
E: info@perk.nu