+31(0)75 622 87 50 info@ltit.nl
Selecteer een pagina

Gerenommeerde Zaanse Aannemer bouwt al jaren op ICT dienstverlener uit Krommenie.

Bouwen vanuit tradities

JP Leguijt bestaat sinds 1799 en is dé aannemer in de Zaanstreek en omgeving. Het bedrijf wordt sinds 1996 geleid door Jan-Piet Leguijt, de zevende generatie van de familie Leguijt.

JP Leguijt is een VCA gecertificeerd bedrijf, dat uitsluitend werkt met professionals op het gebied van bouw en verbouw, waaronder vaste onderaannemers. Tevens is JP Leguijt een erkend leerbedrijf en aangesloten bij Bouwgarant en Bouwend Nederland.

Het kantoor en de eigen werkplaats zijn gevestigd aan de Weiver in Krommenie; nog steeds op de plek waar het allemaal ooit begon.

JP Leguijt werkt in opdracht van:
• Particulieren
• MKB-bedrijven
• Diverse verenigingen en stichtingen, waaronder woningbouwverenigingen en VVE’s.

Wij werken al sinds 2000 samen met Dictcom & LT IT Support. Als er iets misgaat is dat met één belletje opgelost, van afstand of gewoon bij ons op kantoor. We zijn dan ook zeer tevreden met de hulp van deze Zaanse ICT specialist.
JP Leguijt

Plug & Play

JP Leguijt is in Noord-Holland exclusief dealer van de Verbouwshop. Dit is een uniek en innovatief concept voor het plaatsen van een aanbouw aan woningen en bedrijfspanden: Plug & Play®. De Plug & Play® aanbouw wordt in de fabriek geproduceerd en vervolgens kant-en-klaar per hijskraan geplaatst. U bepaalt hoe de aanbouw eruit moet zien, Plug & Play® doet de rest. Binnen 4 weken klaar voor het inrichten van uw woning!

Gedetailleerde prijsopgave vooraf.

U kunt ook bij JP Leguijt terecht voor alle voorkomende klussen. Van aanbouw tot dakkapel (inclusief de eventueel benodigde vergunningsprocedure) en van een complete verbouwing tot een nieuwe keuken of badkamer. Maar ook voor inspectie van uw woning op achterstallig onderhoud hebben wij de juiste kennis in huis.

Tevens is JP Leguijt door Velux aangewezen als officieel montagepartner, wat inhoudt dat wij voldoen aan alle criteria die Velux hanteert. Door jaarlijkse trainingen blijven wij op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen. U kunt bij ons terecht voor het complete assortiment van dakramen en andere daglichtsystemen van Velux.